Outlook mappen


Na een week weer eens mijn email willen checken. Dus Outlook opgestart en ik herkende het niet. Waarom krijg ik ineens het Outlook Vandaag scherm te zien en niet mijn mappen met mail? Wat is er gebeurt en waarom is het veranderd?

Het Outlook Vandaag scherm.

Veranderen

Even scherm veranderen dus, maar hoe? Menu, Beeld…. Nee, daar kan het niet…. Verkeerd klikken op het betreffende account… Nee, ook niet…
He wacht eens, in de rechterkant staat Outlook Vandaag Aanpassen….
Nee, hier kan het ook al niet… Waar kan het dan wel??? Soms (meestal) word ik helemaal gek van die rare interface die MS soms verzint. Ik blijf net zolang zoeken tot ik het gevonden heb. Na 2873653 menu’s doorgespit te hebben vind ik het… In bovenstaand plaatje staat een knop Mapeigenschappen. Daar moet je op klikken en dan opent er een ander venster.

Tabblad Startpagina

Victory !!

In bovenstaand venster de optie uitgevinkt, op OK geklikt en voila!!! Eindelijk….
Mijn scherm is weer als vanouds.

Originele scherm

SS

Nu is de vraag: Hoe is het mogelijk dat dit zomaar verandert?
Heeft Bill G. Duitse voorouders die in 1945 naar Amerika zijn geëmigreerd? Waarom doen die grote bedrijven net alsof ze God zijn maar zich gedragen als Hitler?